Rijderspas

Klik op deze pagina aan de rechterzijde op het rode vierkante icoon met hierin de tekst “Aanmelden nieuwe rijderspas”.

Er opent een nieuwe pagina met een invulvenster. Vul hier uw emailadres in en klik daarna op “Verstuur”. LET OP!: een emailadres kan maar voor 1 rijder worden gebruikt! Dus wanneer je meerdere rijders wilt aanmelden, gebruik dan unieke emailadressen.

U ontvangt van ons een e-mail met hierin een link waar u uw persoonlijke gegevens kunt invullen. Open deze e-mail en klik op de link [Vul hier uw persoonlijke gegevens in]. Geen mail ontvangen binnen een paar minuten? Check uw dan uw SPAM folder.

U wordt nu automatisch doorverwezen naar de pagina waar u uw persoonlijke gegevens kunt invullen.

Vul uw gegevens in en upload een duidelijke foto van uzelf. LET OP: de invulvelden met een rood sterretje erachter zijn verplichte velden. Vult u daar niets of foutief in, dan kunt u het formulier niet versturen! De blauwgekleurde velden hoeft u niet in te vullen.

Zodra u alles heeft ingevuld en uw foto heeft geüpload, klik dan rechts onderaan het invoerveld op “Opslaan”.

Uw gegevens zijn nu opgeslagen in ons systeem en u blijft op de pagina. Vervolgens kunt onder aan de pagina geld van uw bankrekening overboeken op uw account., c.q. rijderspas. Lees verderop hoe dit werkt.

U ontvangt wederom een e-mail van ons. Ditmaal met een 6-cijferige activeringscode.

BELANGRIJK. Zorg dat u deze activeringscode bij u heeft zodra u uw rijderspas komt ophalen. Zonder deze code kunnen wij u geen pas verstrekken en kunt u niet rijden! U heeft deze code eenmalig nodig. Als u de activeringscode heeft ontvangen, maar de pas is nog niet gemaakt, kunt u nog NIET voorinschrijven voor de wedstrijden.

U kunt vanaf nu met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord op de site inloggen om uw gegevens in te zien en uw passaldo af te lezen of aan te vullen. Door met de muis op de knop “Rijderspas aanvragen” in het hoofdmenu op de site te gaan staan kunt u kiezen voor “Inloggen op rijderspas”. Nu opent een nieuwe pagina waarop u dmv uw inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) bij uw persoonlijke gegevens komt om deze in te kijken en/of te wijzigen.

Om het saldo op uw rijderspas aan te vullen klikt u op een van de getoonde vaste bedragen of u vult bij de knop “Vrije ingave” het gewenste bedrag in. Klik vervolgens rechts onderin op de knop “Afrekenen”.

U komt nu op de pagina van de Rabobank waar u het te storten bedrag is weergegeven en waar u uw eigen bank kunt selecteren. Na de selectie van uw bank klikt u op de oranje knop “Bevestigen”. Via een nieuw venster “Betalen met iDeal” kunt u nu het bedrag overboeken op uw rijderspas.

Aansluitend kunt u op de pagina met uw gegevens checken of het gestorte bedrag op uw rijdersaccount/pas is bijgeschreven.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat uw rijderspas de enige manier is waarop u zich kunt aanmelden voor trainen, inschrijven voor wedstrijden en waarmee u kunt betalen! Er wordt geen contant geld bij de inschrijfbalie aangenomen. U kunt uw rijderspas bij ons op locatie opwaarderen, maar om lange wachtrijen te voorkomen adviseren wij u om op de website in te loggen, en middels een Ideal betaling uw saldo voor uw komst alvast op te waarderen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking!