Circuit & Route

Het nieuwe circuit op Motorsportpark Gelderland Midden is ongeveer 1.700 meter lang en is een zandcircuit met diverse mooie en technische gedeelten.

Motorsportpark Gelderland Midden is gelegen aan de Hooiweg op de Arnhemsche Heide naast het zweefvliegcentrum Terlet nabij de A50.

Via de navigatie is dit ook te bereiken via Koningsweg 51, 6816 TJ Arnhem.

Coördinaten:
Breedtegraad: 52.0384
Lengtegraad: 5.9284

ROUTEBESCHRIJVING

• Vanuit Zwolle/Apeldoorn (A50):
Op de A50 neemt u afrit 21 Schaarsbergen, Park Hoge Veluwe, Terlet einde afrit rechtsaf richting Terlet en meteen linksaf: klinkerweg met wildrooster ingang MCA. Volg onverharde weg tot circuit aan de Hooilaan.

• Vanuit Den Bosch/Nijmegen (A50):
De A50 in noordelijke richting geheel afrijden. Rechts aanhouden, richting Arnhem, Oberhausen (A50/A12) Volg aanwijzingen zoals vermeld bij vanuit Utrecht (A12).

• Vanuit Utrecht (A12):
Na de splitsing A12 – A50 neemt u afrit 26 Arnhem-Noord, Openluchtmuseum, Burgers Zoo. Bij stoplichten links af richting Terlet, Park Hoge Veluwe. Provinciale weg volgen, links af bij borden Park Hoge Veluwe en Deelen, Schaarsbergen. 50 meter na het viaduct over de A50 rechtsaf klinkerweg met wildrooster ingang Motorsportpark Gelderland Midden.

• Vanuit Zevenaar (A12):
Op de A12 neemt u afrit 26 Arnhem-Noord, Park Hoge Veluwe. Bij stoplichten rechts af richting Apeldoorn, Terlet, Park Hoge Veluwe. Volg aanwijzingen zoals vermeld bij vanuit Utrecht (A12), Provinciale weg….

ONZE HUISREGELS

Om onze geliefde sport te kunnen blijven uitoefenen op ons prachtige Motorsportpark zijn er
een aantal regels waar we ons aan zullen moeten houden, deze vindt u hieronder.

LIDMAATSCHAPKAART EN CLUBSTARTLICENTIE

Een ieder die van het crossterrein gebruik wil maken MOET in het bezit zijn van een geldige trainingspas of lidmaatschapskaart en een Basis Sportlicentie van de KNMV. Zonder dit mag u geen gebruik maken van het terrein. Er wordt gecontroleerd door het bestuur (en helpers), de marechaussee en de terreinopzichter. Leg de lidmaatschapkaart voor uw autoruit wanneer u gaat trainen.

ER MAG ALLEEN GEREDEN WORDEN OP DE BAAN

Het is ten strengste verboden om buiten het circuit te rijden, dus ook niet in het rennerskwartier en toegang tot de baan.

MILIEUMAT

Het gebruiken van een Milieumat is bij ons verplicht. Hier wordt streng op gecontroleerd!

HET NIET NALEVEN VAN DE REGELS

Bij het niet naleven van onze huisregels wordt u de toegang tot het motorsportpark onherroepelijk ontzegd en wordt u een lokaalverbod aangezegd van één of meerdere jaren.

VERDOVENDE MIDDELEN

Het nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich hebben van verdovende middelen is ten strengste verboden. Bestaat bij het bestuur van de stichting of de clubs het vermoeden dat er sprake is van bezit/of gebruik van verdovende of stimulerende middelen bij rijders of bezoekers, dan word u de toegang tot het terrein ontzegt. En bij de rijder zijn rijderspas geblokkeerd voor onbepaalde tijd (Levenslang).

Baan afhuren

Wij bieden ook de mogelijkheid om de baan af te huren.
Hiervoor kunt u contact opnemen met Dik van Wikselaar via telefoonnummer 06 51 40 71 78
of stuur een mailtje naar info@motorsportpark.nl.