KOM 24/09 NAAR DE MXON UITZWAAIDAG!

Op zondag 24 september wordt Team Nederland in Arnhem officieel aan de Nederlandse motocrossfans gepresenteerd tijdens de MXoN Uitzwaaidag.
Nadat de fans Team Nederland een hart onder de riem hebben gestoken reist het trio af naar het Engelse Matterley Basin. Daar wordt op 30 september en 1 oktober het officieuze wereldkampioenschap voor landenteams georganiseerd.
Vorig jaar werd het Nederlandse Team tweede tijdens de MXoN in het Italiaanse Maggiore en daarom mag TeamNL zich dit jaar tot de topfavorieten rekenen.

Het Nederlands Team met Herlings, Coldenhoff en Bogers wordt gepresenteerd aan de hand van een interview. Al het laatste nieuws, de verwachtingen, de voorbereidingen en een vooruitblik op de races worden besproken. Ook wordt het coachingsteam gepresenteerd en zij geven hun visie over de kansen van Team Nederland.
Daarna pakken de drie mannen hun motor en geven ze een spectaculaire race simulatie waarbij ze op volle snelheid trainen. Ook delen Herlings, Coldenhoff en Bogers handtekeningen uit aan de aanwezige fans.

Programma MXoN Uitzwaaidag:
Presentatie/persconferentie: 13.00 u
Race simulatie: 13.45 u
Handtekeningensessie 14.30 u