Belangrijke informatie wintercompetitie 2017-2018

Belangrijke informatie voor alle deelnemers aan de wintercompetitie 2017-2018 georganiseerd door MAC Harskamp.

Beste pashouder,

Wij verzoeken u als u deze winter één of meerdere keren deel wilt nemen aan onze wedstrijden om onderstaande informatie goed door te lezen.

Graag uw persoonlijke account controleren en zorgen dat er voldoende saldo op uw pas staat.
Alle startbewijshouders van de MON en KNMV van 17 jaar en ouder rijden in de superklasse. Wilt u in een van de junioren klassen deelnemen, dan kunt u dit aanvragen bij de inschrijving. Als het toegestaan wordt, komt u niet in aanmerking voor een beker of bloemen en de toestemming kan te allen tijden weer teruggedraaid worden.
Ook rijders zonder startbewijs kunnen op basis van rondetijden of uitslagen altijd overgeplaatst worden van de junioren B naar de junioren A of naar de superklasse.

Graag in uw persoonlijke account controleren of de informatie die daar staat nog actueel is. Vooral aandacht besteden aan de volgende velden:

Wedstrijdklasse
Transpondernummer
KNVM licentie-nummer
MON licentie-nummer
Motor merk
Rijnummer
Startbewijshouder

Voorinschrijven Wintercompetitie MAC Harskamp:
Voorinschrijven en betalen voor één of meerdere wedstrijden kan binnenkort op uw persoonlijke pagina. U krijgt automatisch een melding wanneer de voorinschrijving is geopend. Voor de Open Bekercross op 29 oktober a.s. kunt u reeds inschrijven.
Voordeel van voorinschrijven is, geen gedoe ’s morgens, alleen nog melden en je weet zeker dat je deel kunt nemen. Bij zeer grote belangstelling zijn wij genoodzaakt om slechts een maximaal aantal rijders toe te laten in bepaalde klassen. Dit i.v.m. het op tijd af kunnen werken van ons wedstrijdprogramma.
Bij afgelasting van de wedstrijd krijgt u uw geld teruggestort op uw account (pas).

Er wordt één bekercross georganiseerd en 6 clubwedstrijden. De 10 beste resultaten van de clubwedstrijden tellen voor de eindslag wintercompetitie 2017-2018.
Inschrijfgeld jaarpashouders € 15,- en dagpashouders € 25,-
De wedstrijddata staan op de site van Motorsportpark Gelderland Midden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur MAC Harskamp & Motorsportpark Gelderland Midden